Open dagen bij De Auto-Maten Almere

23 september 2009 07:00

DE VAART - De Auto-Maten Almere nodigen iedereen uit voor de open dagen op vrijdag 25 en zaterdag 26 september. Op deze bijzondere dagen zijn onder meer de ANWB, politie Almere, automontagebedrijf Van de Braak en SAM gereedschappen (met een hele mooie aanbieding) aanwezig. Voor de kinderen is er een luchtkussen en een gratis suikerspin.


Vanaf 31 augustus is er een unieke formule in de garage- en autobranche bij. Voor alle klussen en onderhoud aan de auto, camper, bus, aanhanger, caravan en motor kunnen Almeerders dan terecht bij Garage en Doe-Het-Zelf-Service: De Auto-Maten Almere. Onderhoud en reparaties kunnen daar zelf uitgevoerd worden. Niet alleen de formule is uniek, maar ook de openingstijden zijn als te verwachten in de Doe het Zelf Branche van 9.00 tot 21.00 uur.
Er worden bij De Auto-Maten Almere volledig uitgeruste werkplekken ter beschikking gesteld met de nieuwste gereedschappen waarmee Almeerders alles zelf kunnen herstellen. Eventueel kunnen medewerkers alle voorkomende werkzaamheden en onderhoud uitvoeren tegen een zeer laag uurtarief van 45 euro, inclusief BTW) Ook op de te vervangen onderdelen is een lage prijsstelling van toepassing. Het is desgewenst zelfs mogelijk om gebruikte delen te laten monteren. Veilig en voordelig autorijden is het motto.

Werkplaats

Tevens is het mogelijk de werkplaats te gebruiken voor alle mogelijke andere te herstellen apparaten en voertuigen: denk aan een kapotte kruiwagen of een gescheurd skelterframe. Alles wat defect is, kan tegen een betaalbare prijs gemaakt worden, zelfstandig of met behulp van de medewerkers.
Ook is De Auto-Maten Almere de plek waar auto's waar even geen gebruik van wordt gemaakt, opgeslagen kunnen worden. Beveiligd en verwarmd, en met de mogelijkheid te klussen wanneer men wil. Ideaal voor bijvoorbeeld oldtimers.
Bij De Auto-Maten Almere is het ook mogelijk gereedschappen aan te schaffen van het Franse merk SAM. SAM geeft een levenslange fabrieksgarantie en is onder meer de uitvinder van de momentsleutel.
Kortom alles is mogelijk bij De Auto-Maten Almere. Kom vrijblijvend eens kijken en beleven wat u zelf allemaal kunt doen, en wat De Auto-Maten voor u kunt doen.
De Auto-Maten

Vlotbrugweg 9
1332 AE Almere Buiten
06-16850221
www.deautomatenalmere.nl