Open dagen bij ProActief

09 oktober 2009 07:00

BUITENHOUT - ProActief aan de Trekweg 51, onder BasicFit in Almere Buiten, houdt van maandag 12 tot en met zondag 18 oktober open dagen. Hiermee opent ProActief het sportseizoen en nodigt iedereen uit om een week lang gratis te komen sporten.


ProActief is een sport- en gezondheidsclub waar gezondheid als leefstijl centraal staat. Binnen ProActief is een sportmedisch centrum gevestigd, waar fysiotherapeuten, een diëtiste, een sportpsycholoog en een podoloog werken. Dit team zorgt voor de begeleiding tijdens revalidatie of aanpak van gezondheidsproblemen. De fysiotherapeuten zijn zonder verwijzing van de huisarts bereikbaar.
Bij ProActief kan ook preventief en op een leuke manier aan de gezondheid gewerkt worden door aan fitness, spinning of groepslessen zoals zumba te doen. Daarnaast zijn er bij ProActief verschillende cursussen op het gebied van sport en gezondheid zoals een hardloopcursus of een afvalcursus. De afvalcursus kan vergoed worden door de zorgverzekeraar. Ook is het mogelijk om te ontspannen in de sauna, floatcabine of onder de zonnebank.
ProActief biedt een persoonlijke benadering in een centrum waar gezelligheid en professionaliteit hand in hand gaan en de kwaliteit van producten belangrijk is. Het is een modern sportgezondheidscentrum dat zeven dagen per week geopend is en waar leden zich thuis voelen.

ProActief

Trekweg 51
1338 GA Almere
036-7115381
www.proactief-sport.nl