Open dagen op zaterdag 5, 12 en 19 septemberIedereen welkom bij Dans en Party Centrum The Lake

26 augustus 2009 07:00

STAD CENTRUM - Op nog geen vierhonderd meter van station Almere Centrum ligt Dans en Party Centrum The Lake. Eigenaar Ton Kegels zegt enthousiast: "Of iemand wel of geen danservaring heeft, iedereen is welkom op onze open dagen!"


Inwoners van Almere die altijd al hebben willen weten wat de dansschool aan de Willem Dreesweg 10 te bieden heeft, kunnen op drie zaterdagen in september een kijkje komen nemen. De open dagen vinden op zaterdag 5, 12 en 19 september plaats. Bovendien zijn er op 30 augustus en 5 september gratis proeflessen die om 19.00 uur beginnen. Kegels: "Kennismaken met onze dansleraren kan elke open dag vanaf 20.00 uur." Alle informatie over de danslessen kunnen nieuwsgierige en 'dansgrage' Almeerders dan krijgen. Kegels vervolgt enthousiast: "En natuurlijk kan iedereen de sfeer bij ons op The Lake komen proeven. De grootste danszaal van Almere!"
Of het nu om stijldansen gaat of Zuid-Amerikaanse dans, tijdens de lessen in The Lake zijn er altijd twee dansleraren die cursisten begeleiden en persoonlijk tips geven. "Bovendien dansen we op muziek van deze tijd."

Leuke introductie-aanbieding

In verband met het aankomende 25-jarige bestaan heeft The Lake een leuke introductie-aanbieding. "Voor 25 lessen betalen cursisten slechts 125 euro, zonder inschrijfgeld."
Ook voor feesten

The Lake staat tevens bekend als Party Centrum. "Voor bruiloften en andere grote feesten kunnen Almeerders ook gebruik maken van onze zalen. Cursussen, vergaderingen en trainingen vinden hier ook regelmatig plaats." Een groot voordeel daarbij is niet alleen de locatie, in het hartje van Almere Stad, maar ook dat er voldoende (gratis) parkeerplekken zijn.
Voor meer informatie: www.thelake.nl.

Dans en Party Centrum The Lake

Willem Dreesweg 10
1314 VB Almere
036-5333440
www.thelake.nl