Open huis bij verkeersschool VBOC

25 maart 2009 08:00

TUSSEN DE VAARTEN - Verkeersschool VBOC, de verkeersschool van Almere, houdt zaterdag 28 maart open huis. Van 11.00 tot 16.00 uur is er de mogelijkheid om informatie te krijgen omtrent de vele diensten van VBOC.


Maak kennis met de instructeurs die onder meer autorijlessen, theorie-, vrachtwagen- of motorrijlessen geven en zie hoe de KNMV-VRO motor-instructeur enkele bijzondere verrichtingen op de motor demonstreert.
Sinds 1 maart heeft het CBR de eisen van het theorie-examen weer aangepast en verscherpt, maak dus op deze dag kennis met het vernieuwde theorie-examen en doe zelf alvast een test! (Of laat je vader hem nu maar eens maken, want die weet het allemaal zo goed…)
De docenten van alle disciplines staan op deze dag voor iedereen klaar om informatie te verschaffen. Ook is het deze zaterdag de laatste kans om een gratis en vrijblijvende een kennismakingsles voor auto of motor te reserveren.
Daarnaast ruimt VBOC de winkel op. Dit betekent dan ook: hoge kortingen oplopend tot vijftig procent op de motorhelmen en motorpakken. De squashshop, die in het pand van het VBOC huist, heeft op deze dag extra scherpe aanbiedingen en volop informatie.
Kortom, pak deze kans en kom langs tijdens de open dag van VBOC!

Verkeersschool VBOC

Edvard Munchweg 29
1328 MA Almere
036-5216084
info@vboc.nl
www.vboc.nl