Open Huizen Dag NVM-makelaars op zaterdag 10 oktober

07 oktober 2009 07:00

ALMERE - Almeerse NVM-makelaars maken het wel heel makkelijk om een Almeers huis dat in de verkoop staat te bezoeken, want zaterdag 10 oktober is er tussen 11.00 en 15.00 uur weer een Open Huizen Dag. Extra interessant voor kopers omdat het aanbod van te koop staande huizen in Almere momenteel zeer divers is.


Natuurlijk kunnen geïnteresseerden altijd op afspraak een woning die in de verkoop staat bezoeken. Maar tijdens de Open Huizen Dag hoeft er geen afspraak te worden gemaakt en kunnen mensen vrijblijvend een kijkje nemen. Dat maakt een bezoekje aan een woning wel heel makkelijk.

Funda

De NVM-makelaars adviseren om voorafgaand aan deze dag op www.funda.nl woningen op te zoeken die bezocht willen worden. Op 10 oktober kan dan gewoon naar binnen worden gestapt, zonder afspraak. Op die manier kunnen kopers in een paar uur tijd razendsnel verschillende woningen bezoeken.
Zo is er die dag ook geen NVM-makelaar aanwezig om het bezoek te begeleiden. De verkoper leidt de geïnteresseerden zelf rond in de woning, de makelaar komt pas weer kijken als de interesse serieus is. Meer interesse in een woning of meer informatie? Neem dan contact op met de NVM-makelaar. Deze geeft u graag antwoord.
Kijk voor deelnemende huizen op www.funda.nl.