Open podium LiRaKabAl

14 oktober 2009 06:03

HAVEN - Het Literair Rariteiten Kabinet Almere (LiRaKabAl) organiseert op zondag 18 oktober een open podium voor kleinkunstenaars en een kleinschalige kunstenaarsmarkt. Dit vindt plaats bij Haddock Watersport Eetcafé aan het Weerwater en duurt van 14.00 tot 16.30 uur.


Enkele stands worden bemand door 'Lirakaballers' die in hun vrije tijd schilderen, raw food-producten maken, boekjes of sieraden. Wie of wat er precies aan aanbod is, is altijd weer een verrassing. Alle negen Lirakabalmiddagen, van september tot en met mei, zijn uniek. Behalve enthousiaste toehoorders verwacht de organisatie een keur aan dichters, schrijvers, muzikanten en verhalenvertellers. Ook zangers/zangeressen van levenslied en ballade laten van zich horen. Er is altijd een ruime pauze om een consumptie te nuttigen en om ontmoeting te stimuleren.
Haddock is te vinden aan het Archerpad 8-10, achter busstation 't Oor. Van daaraf is het enkele minuten lopen. Automobilisten kunnen parkeren op het grote parkeerterrein voor het bruggetje. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aanmelding is niet nodig, publiek en deelnemers zijn altijd van harte welkom. Bel voor meer informatie met Colette Faber op 036-5315822 of met Henk Bakker op 036-5310457.