Opening Divino Vesti in BottelaarpassageDames- en herenmode tegen aantrekkelijke prijzen

10 september 2008 07:00

ALMERE - Voor de familie Rahimi was de opening van hun kledingzaak Divino Vesti afgelopen zaterdag 6 september “een droom die werkelijkheid is geworden”. De winkel in de Bottelaarpassage telt twee verdiepingen dames- en herenmode en bijbehorende accessoires tegen aantrekkelijke prijzen.


De familie Rahimi wil met de kledingwinkel aansluiten bij de wensen van winkelend Almere. “En dat voor een grote doelgroep: jongeren, volwassenen, rijk en minder rijk. Aantrekkelijke mode”, aldus Baktash Rahimi. “We gaan altijd op zoek naar iets origineels, waarbij we ons laten inspireren door de klant.”
De familie heeft passie voor mode. “Kleding geeft invloed op ieders identiteit. Onze wensen zijn om dat bij iedereen te creëren en iedereen aantrekkelijk aan te kleden.”
Divino Vesti heeft kleding van verschillende merken. De speciale ‘sales dagen’ komen eraan, dus let op de aankondigingen.

Divino Vesti is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Divino Vesti
Bottelaarpassage 67
1315 EP Almere
www.divinovesti.nl