Opening Hobby World Essies in DoeMere

11 maart 2009 08:00

BUITEN CENTRUM - Het zal alle inwoners uit Almere niet zijn ontgaan dat er wederom een nieuw concept haar aftrap heeft gedaan in Almere: Hobby World. Met name het uitzetten van de kabouters deed haar werk in het tam-tam-circuit al ver voordat de winkel haar deuren afgelopen vrijdag opende.


Johan Vlemmix had de moeite genomen om naar Almere te komen om het oranje lintje door te knippen en zodoende konden de drommen aan mensen hun weg naar binnen vinden in het hobbyparadijs van Almere.
Het assortiment aan stof behelst vele tientallen duizenden meters voor kleding te maken/kussens te bekleden en ook nog gordijnen te maken. De breiwolcollectie is van enorme omvang en voor iedere klant moet ook daar een keuze uit te maken zijn.
De hobbyafdeling behelst de complete benedenvloer en is met haar oppervlakte van ruim zeshonderd vierkante meter ook zeer uniek te noemen in Nederland. Producten van EK Succes en K Company zijn uniek in haar soort en exclusief verkrijgbaar bij Hobby World.
Kortom, wie nog geen bezoek heeft gebracht aan Hobby World Almere in het openingsweekeinde, dan wordt het hoogste tijd dat direct te doen. Vele duizenden geïnteresseerden gingen u voor, zoals onze eigen verslaggever dat zelf aan den lijve mocht ondervinden.

Profiteer van de introductiekorting!

Tot en met zaterdag 14 maart is er een introductiekorting van tien procent op het gehele assortiment. Tevens is er de mogelijkheid om een klantenpas aan te vragen waardoor vaste klanten altijd met tien procent korting aankopen mogen doen en als eerste op de hoogte blijven van alle nieuwtjes via de digitale nieuwsbrief.
Liefhebbers van het volgen van hobbyworkshops kunnen ook bij Hobby World terecht. Op maar liefst drie avonden per week en alle zaterdagen worden er diverse workshops verzorgd door specialisten. Er is bijvoorbeeld een heuse kleermaakster aanwezig om iedereen dat te kunnen laten maken waar zij tot voor kort alleen van droomden of voor naar de winkel gingen om het dan toch maar te kopen.
Kortom: heel hobby en creatief minded Almere naar HobbyWorld!
Hobby World Essies

Bostonweg 135 (Winkelcentrum DoeMere)
1334 KR Almere
www.hobbyworldalmere.nl
essies@orange.nl
036-5327670