Opening occasioncentrum Chrysler Jeep Dodge in Almere

16 juni 2008 11:19

ALMERE - Eagle Auto BV opent 21 juni het nieuwe occasioncentrum voor Chrysler Jeep Dodge op de eerste etage bij Stern Auto aan De Strubbenweg 8 in Almere. Er is een ruim aanbod van prachtige jong gebruikte auto's. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden verkocht met twee jaar garantie volgens Stern Garant voorwaarden.
Het is niet de enige locatie waar Eagle Auto haar activiteiten samen met Stern Auto haar combineert. Zo zijn deze twee bedrijven ook samen gehuisvest in één pand in Hilversum aan de Zeverijnstraat , in Amersfoort aan de Ruimtevaart en in Amsterdam aan de Donauweg.

Open Huis

Aanstaande zaterdag is er open huis aan De Strubbenweg. Iedereen in Almere met een Chrysler, Jeep of Dodge is van harte welkom voor een gratis 'Vakantiecheck' en om een kijkje te nemen binnen de vestiging. Voor de mensen die een Vakantiecheck laten uitvoeren staat een mooie Eagle Auto cadeaukoffer klaar! Daarnaast heeft Stern Auto deze dag ook groot feest, aangezien de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse en de nieuwe B-Klasse worden geïntroduceerd. Ook de Mercedes-Benz rijders zijn uitgenodigd voor een gratis 'Vakantiecheck'!
Eagle Auto is officieel Chrysler Jeep en Dodge dealer en heeft acht bedrijfslocaties, gevestigd in: Almere, Amersfoort, Amsterdam West, Amsterdam Zuid-Oost, Hilversum, Heemstede, Purmerend en Uithoorn. In Almere is Eagle Auto gespecialiseerd in Occasions en in onderhoud en service aan Chrysler Jeep en Dodge. Voor nieuwe auto's kan men terecht op één van onze andere vestigingen. Eagle Auto maakt deel uit van Stern Groep, één van de grootste automotive holdings in Nederland.