Operette Koor Almere repeteert voor jubileumconcert

31 maart 2010 07:00

PARKWIJK - Het zijn spannende dagen voor het Operette Koor Almere (OKA). Vanwege het 12,5-jarig bestaan geeft het koor op zondag 18 april om 14.30 uur een jubileumconcert in kerkcentrum Goede Rede in Haven.Op het programma staat een selectie uit Ein Walzertraum van Oscar Strauss en liederen van onder anderen My Fair Lady en andere wereldtoppers. De leden, die alles uit het hoofd zingen, treden op in gehuurde Weense kledij. Afgelopen donderdag werd een 'aangeklede repetitie' gehouden in zorgcentrum Polderburen in Parkwijk, waar het koor altijd repeteert.
Voor het concert is ook choreografie ingestudeerd. Daarnaast heeft het koor heeft een aantal eigen solisten, die zich van hun beste kant zullen laten horen. Het wordt een zeer gevarieerd concert, waarbij verschillende genres aan bod komen. De (professionele) leiding berust bij de ervaren Anneke van Huissteden. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar voor 10 euro verkrijgbaar bij mevrouw L. Dietz, telefoon: 036-5363520. Voor dit geld kan tijdens het concert ook een kopje koffie of thee gedronken worden.
Het koor telt ongeveer vijftig leden vanaf 45 jaar tot 75 jaar. Regelmatig worden optredens gegeven in theaters, verzorgingshuizen of dienstencentra.
Wie geïnteresseerd is om lid te worden van het OKA, kan eens een keertje meezingen op de donderdagavond van 20-22 uur in het restaurant van Zorgcentrum Polderburen aan de Schietwilgsingel 2 in Parkwijk.