Opnieuw vrijdagavondfeesten Trapnotov

19 november 2008 08:00

ALMERE - Jongerencentrum Trapnotov in Almere Haven heeft een nieuw team jongerenwerkers. Samen met jongeren willen ze het activiteitenaanbod aanpakken en bekijken wat zij leuk vinden. Zoals de vrijdagavondfeesten, die weer terug zijn in Trapnotov.


Hiphop-feesten, live-bands, DJ-Nights en In da House voor de 16-minners. De eerstvolgende vrijdagavondfeest is de Alternative Rock Night op 28 november met de bands 'The Know It Alls' en 'Wave Zero'.
Nadat het pand van Trapnotov veranderd is, en er weer gezellig uitziet, is ook het team veranderd. Alle activiteiten in de wijk, in De Meergronden en in Trapnotov, worden uitgevoerd door een team van vijf enthousiaste jongerenwerkers. Dit nieuwe team gaat sámen met jongeren kijken wat ze leuk vinden en dat ook doen. Het aanbod aan activiteiten is heel divers. Er is een podium waar jongeren hun talenten kunnen ontdekken, er zijn allerlei sportactiviteiten in de wijken, Trapnotov organiseert de jongerenplek in De Meergronden, SkillZone voor creatieve workshops en dus ook elke vrijdagavond een feest. Van dinsdag tot en met vrijdag is er inloop waar jongeren kunnen tafelvoetballen, gamen of chillen. De tijden hiervoor zijn te vinden op www.trapnotov.nl.
Deze week is er op woensdag 19 november om 19.00 uur een Singstaravond en donderdag 20 november om 19.30 uur een jamsessie, waarbij iedereen muziek kan maken of beluisteren.