Opvang voor 0 tot en met 13-jarigen in HomeruskwartierFrisse blik bij Kindercentrum Kids Stories

31 maart 2010 07:00

HOMERUSKWARTIER - Kindercentrum Kids Stories zal in het eerste kwartaal van 2011 de deuren open in het Homeruskwartier in Poort. De initiatiefnemers Cinthya en Cherrida Holder en broer Akeem Holder hadden een jaar geleden interesse getoond in een ondernemingskavel in Poort.


Vorige week werden ze officieel eigenaar en kwam een droom uit. Mede dankzij de inzet van bouwbegeleider Maarten Riebel van Adenbo.nl. Kids Stories biedt opvang voor kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot en met 13-jarigen. Kids Stories zal met haar unieke formule en leuke activiteiten de gewenste kwaliteit leveren aan de zorg voor alle kinderen.
De uitbaters zijn jonge, startende ondernemers met een frisse kijk, nieuwe-, creatieve ideeën en liefde voor kinderen. Ze verdiepen zich continu op de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van kinderopvang en richten zich op de wensen van de ouders en de kinderen. Alles wordt met de ouders afgestemd.
Het gebouw van Kids Stories krijgt een klassieke uitstraling hebben met een huislijke sfeer, waardoor de kinderen het gevoel hebben thuis te zijn. Ook zal er een veilige en rustige omgeving worden aangeboden, waarin professionele en gediplomeerde personeelsleden hun bijdrage leveren.
Meer informatie www.kidsstories.nl.