Originele litho van Herman Brood cadeau bij behandeling Parelwitte tanden: voordelig, veilig en voor ied

10 september 2008 07:00

ALMERE - De tijd dat het bleken van tanden alleen voor de 'happy few' was weggelegd, is inmiddels verleden tijd. De keten 'Pearly White' bestormt in het hele land de markt van het tandenbleken met een opmerkelijk veilige en goedkope succesformule.


Sinds ruim twee jaar runt de enthousiaste Natasja van Blanken de franchisevestiging van de succesformule Pearly White in Filmwijk. Pearly White heeft zich volledig gespecialiseerd in het bleken van tanden op een veilige, professionele manier. Door de specifieke werkwijze kost een volledige behandeling slechts 129 euro. In verhouding met reguliere tandartsprijzen aanzienlijk voordeliger, net zo veilig en zodoende voor vrijwel iedereen toegankelijk. Daarbij komt dat de klant al na ongeveer een uur met stralend witte tanden weer buiten staat.
"Wij gebruiken een hoogwaardige PH-neutrale bleekgel van het gerenommeerde merk 'Remewhite' die volledig onschadelijk is voor tandglazuur", zegt Natasja. "De samenstelling van de gel maakt het aanbrengen van een beschermlaag op het tandvlees zelfs overbodig." Dat de methode veilig is blijkt wel uit het feit dat in de ruim veertig jaar dat het product in Amerika op de markt is, nooit claims zijn ingediend door klanten.
Ook uw tanden veilig en voordelig laten bleken? Maak een afspraak en ontvang nu bij een behandeling een originele litho van Herman Brood (t.w.v. 39 euro) cadeau. Meer informatie: Pearly White Almere, Fassbinderstraat 15, Almere Filmwijk, telefoon 06-16454851.