OVC-leerlingen krijgen bedankje van Parkhuys

29 februari 2012 06:00

NOORDERPLASSEN – Het Parkhuys Almere, een inloophuis voor ernstig zieken en hun naasten, organiseerde in november vorig jaar het gala ‘Stap uit de schaduw, loop in de zon’ om aandacht te vragen voor de vele activiteiten die zij aanbiedt. Dat vond plaats in scholengemeenschap Oostvaarderscollege in de Bouwmeesterbuurt.


Niet alleen tijdens het gala zelf, maar ook een hele week voorafgaand aan het gala waren leerlingen van de afdeling horeca van het OVC druk met de voorbereiding. Zij hebben zich op deze avond van hun beste kant laten zien met hun positieve uitstraling en een fantastische inzet. De 130 gasten kregen een smakelijk en verzorgd diner aangeboden.
Katinka van der Linden, manager Parkhuys Almere: “Het werd dus hoog tijd om deze groep eens in het zonnetje te zetten. Ze verdienen een blijk van waardering voor hun hulp tijdens het gala van het Parkhuys.”
Vrijdag 24 februari kregen de leerlingen van Boei2 een twee uur durende les in het rijden op een Segway. Daarna kregen ze van restaurant Boathouse aan de Noorderplassenweg een drankje en een hapje aangeboden.