Overal korting met de Almere Voordeelpas

17 juni 2009 07:00

ALMERE - Sinds begin juni is hij er: de Almere Voordeelpas. Dankzij een nieuw initiatief van twee Almeerse ondernemers kunnen Almeerders starten met besparen. Met de Almere Voordeelpas ontvangen pashouders direct korting of leuke extra's bij een groot aantal voordeelpartners in Almere.


De inwoners van Almere hebben met hun Almere Voordeelpas ook direct toegang tot het grootste kortingsnetwerk van Nederland: Countdown. Dat betekent dat pashouders korting ontvangen bij meer dan tienduizend winkels, hotels, restaurants, attractieparken, musea, dierentuinen, autoverhuurders en garages, tijdschriften, sportieve uitjes en reisorganisaties.

Persoonlijk

Hoe het concept werkt licht initiatiefnemer Ramon Goores toe. "Het principe is heel eenvoudig. Almeerders bestellen hun Almere Voordeelpas via de website of folder voor slechts 9,95 euro, en vervolgens ontvangen zij een persoonlijke pas waarmee zij een jaar lang kunnen profiteren van een zeer uitgebreid kortingsaanbod. Op vertoon van hun pas ontvangen zij direct korting bij partners in Almere en bij een groot aantal landelijke ketens en vrijetijdsorganisaties, waarmee wij een jarenlange samenwerking hebben. Het leuke van dit voordeelconcept is dat je de Almere Voordeelpas al met één aankoop of één bezoek aan een attractiepark terug hebt verdiend."
Honderd voordeelpartners

In enkele weken tijd meldden zich meer dan honderd voordeelpartners uit Almere aan. Olivier Goores is als een van de initiatiefnemers nauw betrokken bij de werving van de voordeelpartners in Almere. "De ondernemers in Almere snappen heel goed dat de Almere Voordeelpas voor hen interessant is. Daarnaast bieden wij hen door de gratis publiciteit in onze folders, nieuwsbrief en website, volop mogelijkheden om de interesse van nieuwe klanten te wekken. In feite is er dus zowel voor de inwoners als de ondernemers van Almere sprake van een win-winsituatie."
Kijk voor meer info op www.almerevoordeelpas.nl en www.almerevoordeel.nl.