Overheerlijk jubileum-menu met mooie korting"We blijven onze gasten boeien"

01 juli 2009 07:00

STAD CENTRUM - "We blijven onze gasten boeien", vertelt René Josso, mede-eigenaar van Brasserie De Jongens van Almere. Samen met zijn vriend en mede-eigenaar Ronald van Assen begon hij op 23 juni 2007 de brasserie aan het Belfort 8. "We vieren ons twee-jarig bestaan met een overheerlijk jubileum-menu."


"Twee jaar geleden opende de burgemeester onze zaak", zegt René."Het is steeds drukker en nu moeten gasten echt reserveren." De brasserie is in die twee jaar sterk gegroeid met maar liefst 24 man personeel en serveert elke dag in de week heerlijke gerechten voor lunch en diner. "We hebben onze kaart vernieuwd en het ziet er nu overzichtelijker uit dan voorheen. En we hebben heerlijke nieuwe lunchgerechten, zoals de superhamburger "De Jongens" en smakelijke panini's. En 's avonds kunnen gasten genieten van bijvoorbeeld zeeduivel met spek in witte wijnsaus of een malse ossenhaas tournedos Rossini."

Kreeft en lamsrack

Voor het jubileum stelden René en Ronald nieuwe chef-kok Roy nieuwe chef-kok Roy een speciaal menu samen. "We serveren kreeft en lamsrack in een exquise jubileum-menu. Vooraf aan het diner hebben we heerlijke amuses en een drietal voorgerechten. Iedere gast krijgt tien euro korting op dit speciale menu." René besluit trots: "We blijven onze gasten op deze manier boeien…"
Zeven dagen per week is Brasserie De Jongens van Almere open, van 09.00 uur 's morgens tot middernacht.
Brasserie De Jongens van Almere

Belfort 8
1315 VB Almere - stadshart
036-5303106
www.jongensvanalmere.nl