Parket- en onderhoudsbedrijf Huisman: altijd vakwerk

07 maart 2010 08:00

FAUNABUURT - Stef Huisman, de drijvende kracht achter Parket Huisman, is al 20 jaar werkzaam in de parketvloerenbranche. Maar het bedrijf doet ook allerhande onderhoudsklussen. Vanaf deze week presenteert het bedrijf zich ook op internet via www.parkethuisman.nl.


Stef Huisman is een vakman van ouderwets niveau. "Kwaliteit staat bij mij voorop. Doordat ik een eenmansbedrijf heb, kan ik de prijzen lager houden dan bedrijven met personeel en een winkelpand. Ook de werktijden zijn bespreekbaar. We denken graag mee met de klant en werken toe naar een goed eindresultaat."
Huisman kan parketvloeren leveren voor ieder interieur. "Een houten vloer is duurzaam en geeft warmte aan een woning. We leggen het aan, doen onderhoudswerkzaamheden, maar breiden het bijvoorbeeld ook uit als bijvoorbeeld een woning een uitbouw of serre krijgt. Ook doen wij taxaties van schade als dat nodig mocht zijn voor de verzekering."
Maar Huisman is niet alleen gespecialiseerd in parketvloeren. Ook voor onderhoudswerkzaamheden staat deze vakman klaar. "Met een netwerk van betrouwbare , vakgerichte collega's kunnen wij, doordat de afspraken op elkaar afgestemd zijn, de werkzaamheden soepel laten verlopen. Of het nu om een badkamer gaat, een kleine verbouwing of de aanleg van elektra, cv of serre: we doen het allemaal."
Huisman nodigt Almeerders graag uit om vrijblijvend een offerte op te stellen. "Ik kom dan langs om de wensen door te nemen. Bel gerust voor een afspraak. Om alvast een beeld te krijgen kan iedereen tegenwoordig ook op internet een kijkje nemen!"


Parket- en onderhoudsbedrijf Huisman

Haasweg 162
1338 AV ALMERE
06-20736949
www.parkethuisman.nl