Pasen beleef je in Batavia

31 maart 2010 07:00

LELYSTAD - Op zondag 4 en maandag 5 april kan iedereen in Batavia spectaculair trampolinespringen, twee dagen lang springplezier! Fraaie demonstraties op prachtige muziek worden afgewisseld met gratis workshops trampolinespringen voor alle leeftijden.


Van kind tot opa, wie droomt er nou niet van om te kunnen vliegen... Grijp daarom nu deze unieke kans en leer eindelijk die salto. Alle demonstraties en workshops worden begeleid door professionele trainers. Paashaas of angsthaas, iedereen mag komen springen. En Batavia Stad is tijdens de Paasdagen Fun4Kids. Voor alle kinderen is er paaschocolade, ballonnen en schmink. Of spring aan boord van het Batavia Stad springkussen. Ook in de omgeving is er van alles te doen.

Dag van het Landschap

Op tweede paasdag, de 'Dag van het Landschap', kan iedereen zich tussen 14.00 en 16.00 uur tot landschap laten schminken. Bekijk ook de tentoonstelling 'Nederlandse Landschappen' van kunstenares Gerda Hofman met een audiotour langs 35 schilderijen. De jongste bezoekers kunnen met opdrachten op basis van het beroemde spelletje 'ik zie, ik zie wat jij niet ziet' de tentoonstelling bekijken. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen met gerichte kijkvragen de schilderijen op speelse wijze bekijken.
Ga voor meer informatie en de volledige agenda naar www.batavia.nl.