Paspoppen stelen de show bij Start Culture

07 juni 2010 07:00

STAATSLIEDENWIJK/KRUIDENWIJK - De paspoppen Cindy en Sven stelen de show bij het Start Culture Festival dat op zaterdag 26 juni op de Wisselweg plaatsvindt. Zij zijn het boegbeeld van het merk Dancing Astronaut. Dit merk biedt exclusieve en vrolijke shirts, gadgets en accessoires van underground labels.


Onlangs zijn Cindy & Sven gezellig op stap geweest om hun nieuwste collectie te laten zien aan het winkelend publiek in Almere. Deze foto's kan je bekijken op www.dancingastronaut.nl. De collectie van Dancing Astronaut is alleen te verkrijgen op gezellige events zoals het Start Culture Festival.
Het gratis Start Culture Festival op zaterdag 26 juni aan de Wisselweg te Almere heeft een Shake Your Booty Stage, een Jippee Jey DJ Café, een Creative Market en het tante Samantha's Bingo Paradijs. Er is dans en theater, stand-up comedy, hapjes en drankjes met exposities en workshops. Op de Creative Market zal een divers aanbod zijn waar creativiteit, kunst, vernieuwing, fashion & vintage, hand- & homemade en vrolijkheid voorop staat.
Dancing Astonaut zal ook aanwezig zijn. Tevens zullen er foto's van Cindy en Sven geëxposeerd worden en kan men twee gratis cadeaubonnen t.w.v. 20 euro winnen tijdens het Tante Samantha's Bingo Paradijs.

Creative Market

De aanmeldingen voor de Creative Market van het gratis Start Culture Festival groeit met de dag en telt nu al een aanbod van vijftig kramen met onder andere fashion, vintage, hand- en homemade met kunst en retro. Nog nooit heeft Almere zo'n bijzondere markt gekend en zal het unieke aanbod voor velen een aanwinst voor Almere zijn. Het wordt dus ongegeneerd shoppen geblazen, dus een goedgevulde portemonnee mee! Voor meer informatie: www.startculture.com.