PerSelectiefUniek werving- en selectiebureau voor commerciële functies

21 januari 2009 08:00

ALMERE - Oud-directeur van onder andere ECI en OHRA Henk Weyschedé, is dit najaar een uniek werving- en selectiebureau gestart dat speciaal gericht is op de commerciële functies. PerSelectief Werving, Selectie en Interim Management, is een franchise-concept waar oud-directeuren en MT leden van bedrijven hun brede ervaringen in de praktijk brengen.


Ieder persoon bemiddelt alleen in functies die zij zelf bekleed hebben of waar veel raakvlakken mee bestaan. Simpel maar ook heel effectief, zij begrijpen de markt én spreken de taal van de opdrachtgevers en de kandidaten.
Oprichter van deze nieuwe vestiging van PerSelectief, Henk Weyschedé, richt zich specifiek op de commerciële functies, een wereld waar hij jarenlange ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring en het netwerk van PerSelectief hebben zijn vruchten al afgeworpen, zo zijn de eerste kandidaten reeds geplaatst bij bekende grote organisaties uit de Thuiswinkelmarkt.
Een vacature is een uitgelezen kans om de organisatie te versterken, waarom zou je daar dan (te) gemakkelijk mee omgaan? Mensen vormen de organisatie, goede mensen zijn dan ook de toekomst van het bedrijf.
Kijk voor meer informatie op de website www.perselectief.nl of bel 06-10470723.