Personnel Partner Personeelsdiensten"Onze mensen maken het verschil"

19 november 2008 08:00

ALMERE - Personnel Partner Personeelsdiensten is een expert in werving en selectie van middelbaar tot hoger opgeleid personeel. Naast de vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort is aan de Marktmeesterstraat 8a sinds deze zomer ook in Almere een vestiging geopend.


"Onze dienstverlening richt zich met name op het gebied van Office management, Finance en administratie, Marketing, Communicatie en Sales", zegt franchise-ondernemer Maarten Bus. "Wij zijn het beste te omschrijven als een no-nonsense werving- en selectiebureau, met een professionele manier van werken. Wij bieden een eerlijk verhaal naar zowel opdrachtgever als werkzoekende. Maar wij hebben oprecht interesse in onze klanten. Ik merk dat grote bureaus dat nog wel eens vergeten. Daar ben je een nummer. In Almere is een goed team samengesteld. Zij nemen inhoudelijk goede interviews af en proberen de talenten en ervaringen naar boven te krijgen. We krijgen daardoor een goed beeld. Dat is noodzakelijk voor een goede match. Onze mensen maken echt het verschil."
De oorsprong van Personnel Partner begon in 1993 in Amsterdam. Vanaf 2004 is de organisatie actief onder de naam Personnel Partner Personeelsdiensten. In Amersfoort is Maarten Bus al enige jaren voor de organisatie als franchiser actief. "Dat liep zo goed, dat ik nu ook in Almere met een filiaal ben gestart. "Wij zijn gevestigd in het hart van de stad, dus goed bereikbaar. Inmiddels hebben we al flink wat matches kunnen maken. De ruimte op de eerste etage aan de Marktmeesterstraat biedt onze (toekomstige)relaties ook de mogelijkheid een ruimte te huren voor trainingen, opleidingen en vergaderingen. Onze opzet is om dit geheel verzorgd aan te gaan bieden met koffie/thee/lunch-voorzieningen.

Personnel Partner Personeelsdiensten

Marktmeesterstraat 8a
Almere
036-7115250
maartenbus@pppd.nl
www.pppd.nl