Persoonlijke passie en vakmanschap voor huis en tuinDoe-het-zelf met Enorm Van Driel

16 juni 2010 07:00

MARKERKANT - Al dertig jaar een begrip in Almere en nog steeds ijzersterk in gereedschap, techniek, veiligheid en service. Doe-het-zelf vakspecialist Enorm Van Driel is voor klussers een uitkomst.


Bedrijfsleider Vincent Weller kan zich de tijd niet herinneren wanneer hij niet voor Enorm Van Driel werkte. "Al 38 jaar, waarvan sinds 1 april dertig jaar in Almere. En nu alweer acht jaar op onze huidige locatie aan de Markerkant", glimt hij trots.
Om de dertigste verjaardag te vieren geeft Enorm Van Driel bij een bepaald aankoopbedrag het hele jaar door cadeautjes weg. Momenteel loopt er een actie met kluizen. "Bij aankoop van een kluis geven wij gratis een portable car-safe weg." De jaarlijkse braderie rond eind mei op eigen terrein, met demo's door leveranciers, is ook een aanrader.
Trouwe en nieuwe klanten vergeten vaak omhoog te kijken, maar er is toch echt ook nog een tweede etage in de winkel. "Boven hebben wij allerlei tuingereedschap, kranen, kluizen, beveiliging, kastwanden op maat en werkkleding." Enorm Van Driel biedt ook advies en de nodige spullen om inbrekers van huis en haard te weren.
Met vier vaste mensen in dienst en twee verdiepingen is het bepaald geen kleine winkel. Het grote voordeel van Enorm Van Driel ten opzichte van de ketenzaken is de persoonlijke aanpak. Spullen in allerlei soorten en maten worden niet in grootverpakkingen, maar individueel verkocht.
Neem ook een kijkje op de website: www.enormvandriel.nl, met handige tips over bijvoorbeeld houtsnijden, tv's aansluiten, verven en werken met elektra. Daar is ook een webwinkel met allerlei gereedschap en installatiemateriaal. "Of u nu gaat schilderen, verbouwen of een kabelaansluiting maakt voor uw televisie, wij denken graag met u mee en geven vakkundig advies in onze ruime winkel."

Enorm Van Driel

Markerkant 11-39
1316 AN Almere
036-5331474
www.enormvandriel.nl