Pikketanissie Festival beleeft Beach Edition

10 juni 2009 07:00

ALMERE - Het vierde Pikketanissie Festival beleeft zaterdag 27 juni een Beach Edition in evenementenhal Eindelijk Weer aan het Festivalplein. De organisatie is in handen van productiebedrijf De Gouden Tulp. Hollandse artiesten van binnen en buiten Almere zingen dit keer tussen palmbomen en zandstrand Amsterdamse klassiekers en hits.


"Veel bekende en iets minder bekende Hollandse artiesten van binnen en buiten Almere maken dat het wederom een groot succes wordt", zegt medewerker Dennis Hogenberg. "En dit keer in strandsfeer: met zand, palmbomen en terrasjes." Vele hits, meezingers en Amsterdamse klassiekers worden zaterdag 27 juni vertolkt door Pierre de Haan, Leenderd, Mick Harren, Liesbeth, Manon Stokman, Glenn de Koning, 2Force en Dré Hazes. "De programmering is nu al een groot succes", vindt Hogenberg. Het evenementenbureau speelt in op de behoefte van veel oud-Amsterdammers, die al een geruime tijd in Almere wonen en Amsterdam niet los kunnen laten.

Amsterdam

Het vierde Pikketanissie Festival vindt plaats in de nieuwe evenementenhal 'Eindelijk Weer', gelegen aan het Festivalplein 3 in Almere Stad. "Voorheen konden er niet meer dan 800 bezoekers terecht. Sinds de grote verbouwing is er plaats voor 1.250 bezoekers en een aparte rokersruimte aanwezig." Om het gevoel te krijgen dat het publiek tussen de straten en grachten van Amsterdam loopt, wordt het podium in die sfeer omgetoverd.
Kaarten

Entreekaarten zijn bij de volgende voorverkoopadressen te koop: Keurslagerij Vedder en Videoland in Almere Muziekwijk, De Feesthoek en Exclusieve dames en heren modezaak Preferido in de Zadelmakerstraat in Almere Stad. Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 euro en aan de deur 20 euro per persoon. Kaarten telefonisch reserveren is niet mogelijk. Het publiek wordt van begin tot het eind in de watten gelegd en gaan de deuren om 20.00 uur open. Het festival begin om 21.00 uur en na afloop is er een afterparty tot 03.00 uur. Voor meer informatie: 06-21831090 of via www.pikketanissie.nl.
De Gouden Tulp wil overigens elk jaar tenminste twee edities organiseren en is al druk met een vijfde Pikketanissie Festival in december van dit jaar.