Pikketanissiefestival afgelast

24 juni 2009 07:00

STAD CENTRUM - Het Pikketanissiefestival dat de vierde editie zou beleven op zaterdag 27 juni is afgelast. Afgelopen zaterdagmiddag heeft productiebedrijf De Gouden Tulp geconstateerd dat er te weinig kaarten zijn verkocht.


De artiesten zijn geïnformeerd. Zij zien allemaal af van een schadevergoeding. Daarmee heeft productiebedrijf De Gouden Tulp de schade aan gemaakte (on)kosten kunnen beperken. "Wel hebben we met een aantal artiesten afgesproken dat een aantal van hen alsnog meegaan naar het volgende Pikketanissiefestival dat waarschijnlijk in december gehouden wordt", zegt Dennis Hoogenberg die het festival ook zou presenteren.
Waarom de kaartverkoop voor het vierde Pikketanissiefestival niet liep is alleen maar gissen. Volgens Dennis is de Almeerse bevolking in het afgelopen kwartaal overspoeld met verschillende evenementen. Een andere reden zou de kredietcrisis kunnen zijn.

Geld terug

Klanten die een kaartje op één van de vier voorverkoopadressen hebben gekocht, kunnen met hun toegangskaartje hun geld terug halen en worden langs deze weg bedankt voor hun interesse.
De Gouden Tulp wil ook alle sponsoren bedanken voor hun vertrouwen, te weten Drukkerij W & N in Almere, Heren en Damesmodezaak Preferido in Almere en Almere DEZE WEEK, maar ook alle ondernemers die fungeerden als voorverkoopadressen. De organisatie hoopt in december weer op hun steun te kunnen rekenen. Meer informatie: www.pikketanissie.nl.