Pink Ribbon-event bij Van Rheenen Sport groot succes

19 oktober 2009 07:00

KRUIDENWIJK - Zaterdag 3 oktober stond Van Rheenen Sport in het teken van Pink Ribbon. Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. ‘s Middags was de officiële opening door Mony de Graaff, zelf een borstkanker ‘survivor’. Zij is al meer dan 15 jaar lid bij Van Rheenen Sport.


Van Rheenen Sport schonk tijdens de opening als sportcentrum een startbedrag van 500 euro. Dit was een goed begin van een fantastische dag. De eerste les, Body Step werd gegeven door een ‘Master Instructor’ van Les Mills. Hij was speciaal voor deze dag ingevlogen om belangeloos les te geven. Het was een overvolle les, met heel wat zweetdruppels. Iedere deelnemer heeft zich laten sponsoren, en totaal is er een bedrag van 2.500 euro opgehaald voor Stichting Pink Ribbon. Fantastisch dat er zoveel mensen Pink Ribbon een warm hart toedragen. De eerstvolgende Les Mills kwartaallancering is op zondag 10 januari 2010. Iedereen is van harte welkom in het centrum voor een proefles.

Nieuwe lessen Les Mills
Dit Pink Ribbon-evenement werd gecombineerd met de presentatie van de nieuwe voor het komende kwartaal. Pink Ribbon is het thema wereldwijd bij Les Mills. Bij Van Rheenen Sport staan er vier programma’s van Les Mills op het rooster. Body Step, Body Pump, Body Balance en Body Vive. Naast Les Mills heeft Van Rheenen Sport ook het populaire Zumba en een aantal Freestyle lessen.
Spinningmarathon voor Villa Joep
Van Rheenen Sport heeft het steunen van preventie en onderzoek naar kanker hoog in het vaandel staan. In de maand maart van het volgende jaar staat er een spinningmarathon op het programma. Dit evenement staat in het teken van Villa Joep. Deze organisatie vraagt aandacht voor een zeldzame vorm van kinderkanker; het neuroblastoom syndroom. Kijk eens op de site van Villa Joep: www.villajoep.nl. Er is veel geld nodig voor onderzoek.
Jan-Willem en Ellen van Rheenen vragen bedrijven en particulieren om deze spinningmarathon in maart 2010 te steunen. Kijk voor meer informatie op www.vanrheenensport.nl en hoe u kunt bijdragen.