Pioneer tekent sponsorovereenkomst LaMère festival

17 juni 2009 07:00

ALMERE - Ook Pioneer Benelux b.v. is hoofdsponsor geworden van het LaMère festival. Pioneer, bekend om hun audio-apparatuur voor DJ's, sponsort het festival vanwege het optreden van diverse DJ's op de middagen van het festival.


Dilis Biesheuvel van Pioneer Benelux b.v. heeft een goed gevoel bij het festival, en denkt dat met de inzet van hun Pioneer MACK-truck de middagen tot een geslaagd DJ-festijn zullen uitvallen. Tevens zet Pioneer hun audiotunnel in, een twaalf meter lange sensatie op het gebied van car-audio. Producten die trouwens tijdens het evenement op een steenworpafstand van het festivalterrein te koop zijn bij dealer Ruad Hifi gevestigd aan de Brouwerstraat 36.
De Almeerse DJ EL Toro, DJ D.Rashid en DJ Miss Wendy zullen naast andere bekende namen 's middags hun kunsten op de Pioneer-truck en apparatuur vertonen.
Dit jaar zullen Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Wolter Kroes de avonden van het festival opluisteren. Daarnaast vinden optredens plaats van Ramon Beense, Trafassi en partyband TOF.

Hét muziekfestival van Almere en omgeving

LaMère is inmiddels hét muziekfestival van de gemeente Almere en omgeving, en groeit inmiddels uit tot één van de grootste gratis toegankelijke festivals in Flevoland. Dit jaar wordt het festival op 3, 4 en 5 juli gehouden op de Esplanade in Almere, hét economische hart van Nederland.
LaMère is: onder het genot van een hapje en drankje naar live muziek luisteren en voor ondernemer dé kans om nieuwe contacten te leggen.
Voor meer informatie: zie www.festival-lamere.nl.