Pizza's snel thuisbezorgd en betalen met pinNu ook Domino's Pizza in Almere Buiten

25 februari 2009 08:00

INDISCHE BUURT - Bewoners van Almere Buiten kunnen sinds afgelopen maandag ook genieten van de heerlijke pizza's van Domino's. Aan de Makassarweg aan de Evenaar in de Indische Buurt is de vestiging van franchisenemer Ferdinand de Jonge te vinden.


"Klanten kunnen hun pizza's hier ophalen, maar het kan natuurlijk ook bezorgd worden", zegt Ferdinand. "Na bestelling hebben klanten de pizza binnen dertig minuten thuis. En dan is het nog makkelijk betalen ook, want de pizzabezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. Dat is makkelijk en snel betalen, dus ook snel aan je pizza beginnen!" Domino's Pizza in Almere Buiten is hiermee een van de eersten in Nederland. Om dat te vieren krijgt de klant bij elke pinactie een leuke attentie.
Domino's Pizza staat voor service, kwaliteit en verse producten. "We werken met dagverse producten, alles wordt hier direct vers bereid", zegt Ferdinand. "Wat iedereen zeker even moet proberen, is de 'cinnastix', een heerlijk Amerikaans dessert. Een versgebakken kaneelbroodje met 'sweet vanilla icing'-dipsaus. Echt heerlijk! Ik wil iedereen dan ook de smakelijke groeten doen van deze Domino's Pizza in Almere Buiten."
Domino's is zeven dagen per week van 16.00 tot 22.00 uur geopend. Bestellen kan telefonisch of via de website.

Domino's Pizza

Makassarweg 209
Aan de Evenaar, bij het Malmo Hus
036-5213990
www.dominos.nl