Pizzabezorger beroofd; daders gezocht

20 januari 2010 08:00

PARKWIJK - Een 16-jarige pizzabezorger uit Almere is zaterdagavond om 22.00 uur in de Appelboomhof slachtoffer geworden van een straatroof. Twee daders dwongen de bezorger met een vuurwapen om geld en persoonlijke bezittingen af te geven. De daders worden gezocht.


Hierna maakten de straatrovers zich uit de voeten in de richting van de Magnoliahof.
Het signalement van de verdachten is bekend. De eerste verdachte is een blanke man van ongeveer 1,75 meter lang, hij droeg een (te) lange zwarte jas en een zwarte spijkerbroek, ongeveer 18 jaar oud. Hij sprak vloeiend Nederlands. De tweede verdachte is een negroïde man met dreadlocks, circa 1,70 meter lang. Hij droeg een zwart bomberjack met zwarte elastieke band aan de onderkant en een zwarte spijkerbroek. Deze verdachte is eveneens ongeveer 18 jaar oud. Hij sprak met een Surinaams accent.

Daders gezocht

Het straatroofteam van district Zuid onderzoekt deze straatroof. Wie aan de hand van het signalement één of beide daders kent, of wie meer informatie heeft over deze straatroof kan bellen met 0900 -8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via M : 0800-7000.