Plaats Delict voor muziekliefhebbers

14 januari 2009 08:00

ALMERE - In de huiskamersfeer van de BG-22-24, aan de Kerkgracht 22-24 in Almere Haven, kunnen muziekliefhebbers vrijdag 23 januari vanaf 21.00 uur terecht voor Plaats Delict Indoor. Leuke bandjes, goede rappers, top-dj's en een gezellige sfeer: ondanks wat de naam doet vermoeden is er niets bloederigs of agressiefs op dit festival.


Friekie Gee zal de vroege bezoekers verwelkomen met uitermate obscure maar zeer aangename 45-toerenplaatjes uit de popgeschiedenis. Plutonium is de eerste NederMetalPunkFunkHopband van Nederland en waarschijnlijk ook de enige. Rapper Casto weet zich gesteund door een rockband van het ruigere soort dat een spetterende performance geeft en makkelijk muziekstijlen mengt, van hiphop tot en met metal en alles wat daartussen ligt.
Skinto's ster is rijzende. Sinds zijn verpletterende optreden bij State TV kent iedereen deze Nederlandstalige Dizzee Rascal uit de Bijlmer. Zijn Grime optredens zijn uitermate energiek en aanwezig, precies een artiest voor Plaats Delict Festival.
Vorige edities van dit feestje waren al vrij snel uitverkocht, aangeraden wordt om kaartjes vroeg te reserveren via info@bg-22-24.nl. Kosten per kaartje: 5 euro.