Plaatsing 10.000e Ruiter Dakkapel goed in beeld

03 juli 2007 08:00

ALMERE - Bij Ruiter Dakkapellen in Almere werd vorige week maandag met spanning naar het weer gekeken. Op die dag zou namelijk de 10.000e Ruiter dakkapel geplaatst worden in Amstelveen. Bij de familie Maas, al weer acht jaar wonend in Amstelveen maar… oud-inwoners van Almere! Toeval bestaat niet.


Een groot deel van hun Amstelveense dak vertoonde korte tijd een gapend gat van muur tot muur. Hooguit een kwartier zweefde een nieuwe grote dakkapel hoog boven hun hoofden. Nauwelijks was de dakkapel geplaatst, of de regen viel met bakken uit de lucht.
Voor de plaatsing van deze grote dakkapel was een vergunning nodig. Dat hele vergunningtraject werd geregeld door Ruiter. Maas: "We hoefden er zelf niets aan te doen en kregen zelfs wat geld terug van de Gemeente Amstelveen. De vergunning voor dit type dakkapellen is eigenlijk een formaliteit."

Binnen één dag

Een uitgekiend systeem van prefabricage en zorgvuldige maatvoering garanderen dat de vakmensen van Ruiter Dakkapellen elke dakkapel binnen één dag plaatsen. Frank Niemans, adviseur: "Het dak ligt maar kort open, dat is een groot voordeel. Door onze specialisatie - we maken alléén dakkapellen - leveren we een perfect product tegen een aantrekkelijke prijs. Op elke dakkapel geven we vijftien jaar garantie. Het is onze ervaring dat Nederland enthousiast reageert op de vele mogelijkheden. Bovendien geeft een dakkapel direct meerwaarde aan een huis. Dat wordt bevestigd door taxaties en verkoopervaringen. Logisch dat je zelfs in nieuwe steden zoals Almere veel dakkapellen ziet. Soms worden ze zelfs geplaatst voordat een nieuwbouwhuis wordt betrokken! Leuk detail is ook, dat we het sloopafval zelf meenemen. Het lost een probleem voor de kopers op."
Aanvankelijk plaatsten alleen bezitters van een eigen huis, zoals de familie Maas, een dakkapel. Sinds enkele jaren bieden ook veel woningcorporaties hun huurders dit comfort van extra ruimte. Woningcorporaties willen tevreden huurders, ze kiezen voor kwaliteit en gemak.
Ruiter Dakkapellen

Annie M.G. Schmidtweg 134
1321 NB Almere
Algemeen telefoonnummer: 088-4321000
Gratis telefoonnummer: 0800-52735536
www.ruiterdakkapellen.nl
info@ruiterdakkapellen.nl