Plant mee in het Beatrixpark

04 mei 2011 05:00

KRUIDENWIJK – De Beheergroep Buurtbewoners Beatixpark (BBB) voert samen met buurtbewoners en andere belangstellenden aanstaande zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de Hoge Stenentuin in het Beatrixpark.


Zo wordt de beplanting aangevuld en gaat men snoeien, onkruid wieden en blad wegharken, zodat de tuin weer een feest voor het oog wordt.
De Beheergroep is een groep actieve vrijwilligers die elke eerste zaterdagmiddag van de maand een werkdag organiseert voor iedereen die maar mee wil doen. Er worden op deze dagen onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in delen van het Beatrixpark. Het kost een middag per maand, maar levert een heleboel op: gezelligheid, nieuwe contacten met buurtbewoners en lekker gezond buiten bezig zijn. En de natuur in het Beatrixpark is ermee gediend.
Vrijwilligers die het leuk vinden om te komen helpen kunnen zich per e-mail of telefonisch aanmelden. Ook kinderen zijn welkom. De beheergroep zorgt voor gereedschap, koffie, thee en iets lekkers. Iedere vrijwilliger krijgt van de planten die over zijn, een plantje mee naar huis.
De beheergroep verzamelt op zaterdag 7 mei om 13.30 uur bij de parkeerplaats achter de sauna in het park.
Aanmelden via: beatrixpark@yahoo.com of 036-5334180 (Diana Stam).