Podologiepraktijk Wesseling viert eerste lustrum

19 mei 2010 07:00

MUZIEKWIJK - Dat voeten letterlijk de basis vormen van de gezondheid wordt voor velen realiteit na een bezoek aan de podologiepraktijk van Bernadette Wesseling. "Mensen met verschillende klachten kunnen baat vinden bij podotherapeutische zolen."


Bernadette Wesseling begon tien jaar geleden als pedicure. Sinds vijf jaar is ze gevestigd in een ruim pand in de Muziekwijk. "Daar heb ik mijn pedicurepraktijk uitgebreid met podologie: het verhelpen van voet-/houdingsklachten door op maat gemaakte zolen. Eerst breng ik de stand van de voeten in beeld, de druk en hoe voeten zich bewegen tijdens het lopen. Als hierin iets niet in orde is, waardoor klachten zijn ontstaan, dan zal er een therapieplan opgesteld worden."
Het maken van de zolen is een vak apart, waar Bernadette opleidingen op HBO-niveau voor volgde. Maakt u bij voet-, knie-, heup-, rug- en nekklachten of hoofdpijnklachten zeker een afspraak bij Bernadette. De kosten worden door veel zorgverzekeraars helemaal of grotendeels vergoed. Uw gezondheid is het waard.

Podologie- en pedicurepraktijk B.M. Wesseling

Operetteweg 21 G (Felserplaats)
1323 VK Almere Muziekwijk
036-5305534
06-44122185
Aangesloten bij Stichting LOOP