Politie zoekt dader ernstige zedenmisdrijven

08 juni 2010 19:58

HOUT - De recherche is op zoek naar een man die in Hout waarschijnlijk verschillende zedenmisdrijven heeft gepleegd. Donderdagmiddag startte een groot onderzoek nadat er twee ernstige incidenten waren gebeurd. Er zijn meer meldingen binnengekomen.


Rond 16.15 uur werd op het Watersnippad een minderjarig meisje slachtoffer van een zedenmisdrijf door een onherkenbare man met een motorhelm op. Ongeveer een kwartier eerder werd een 20-jarige vrouw op het Vierbruggenpad aangevallen en ernstig mishandeld. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis en daar aan hun verwondingen behandeld. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en hoopt dat aan de hand van het signalement er mensen zijn die meer informatie hebben over de dader.
Al snel werd duidelijk dat de afgelopen week vier andere meldingen binnen zijn gekomen waarbij een onbekende man vrouwen heeft mishandeld. Hierna ging de dader er direct op een donkerkleurige scooter vandoor. Alle incidenten vonden plaats in de omgeving van Almere Hout. Het rechercheteam sluit niet uit dat deze incidenten en die van donderdagmiddag met elkaar in verband staan.
Wie meer weet over deze gewelddadige incidenten of denkt te weten wie de dader is, wordt dringend verzocht contact op te nemen met rechercheteam ART 8 via telefoonnummer 0900 - 8844. Anoniem melden kan via MMA op 0800 - 7000.