Pop-up Podium Almere succesvol van start

15 april 2020 00:00

ALMERE – Cultuurverbinder Erwin Budding komt met een bijzonder initiatief: Pop-Up Podium Almere. "In tijden van thuisquarantaine laten we de kwetsbare Almeerders, jong en oud, graag genieten van een optreden en steken we ze graag een hart onder de riem. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om dit mogelijk te maken", vertelt Budding.

Het eerste optreden van het Pop-up Podium Almere werd verzorgd door de Almeerse artiest Rik Limonard voor bewoners van De Muzen in Muziekwijk en bewoners van De Archipel in Literatuurwijk. "De Komende periode willen we nog meer Almeerders laten genieten", aldus Budding. Professionele artiesten die een optreden willen verzorgen zich aanmelden via cultuur@deschoor.nl. Ideeën voor een geschikte locatie kunnen ook naar dit adres worden gemaild.

De Cultuurverbinder is een initiatief van De Schoor, Welzijn in Almere. De Cultuurverbinder brengt initiatieven en bewoners met elkaar in verbinding. De optredens van het Pop-up Podium zijn te volgen via Instagram: popup_podium_almere

Rik Limonard trad op voor bewoners De Muzen en De Archipel. (Foto: aangeleverd)