Prachtige feestaanbieding Keurslager BertelsmannKeurslager scoort titel 'Beste Winkelketen 2009'

29 november 2009 08:00

ALMERE- Keurslager Bertelsmann en zijn collega-Keurslagers hebben de titel 'Beste winkelketen 2009' in de wacht gesleept. Dat werd op 11 november tijdens het ING Retail Jaarprijs gala 2009 bekend gemaakt. Door de ruim 325.000 consumenten die hun stem uitbrachten werd de Keurslager als beste gewaardeerd door uitstekende scores op personeel, service en assortiment.


De titel 'Beste winkelketen 2009' is een publieksprijs. De winnaar is bepaald aan de hand van stemmen en de cijfers die de consument hebben gegeven Vooral op het gebied van service en personeel werd door Keurslagers goed gescoord. "Wij zijn ontzettend blij met deze prijs! Dat we juist op deze punten hoge cijfers halen is natuurlijk helemaal niet zo gek," aldus de trotse Keurslager. "Wij staan bekend om onze kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de producten maar ook de kwaliteit die ons personeel levert in de vorm van service, advies en klantvriendelijkheid."

Beste Foodspeciaalzaak

Eerder waren de Keurslagers al tot branchewinnaar 'Beste Foodspeciaalzaak 2009' uitgeroepen. In de laatste ronde namen de Keurslagers het op tegen 25 andere winkelketens uit diverse branches. Door deze winst werden onder andere ketens als Hema, Ikea, Pearle en Jumbo op achterstand gezet.
De winst van de prijs 'Beste Winkelketen 2009' wordt bij Keurslager Bertelsmann groots gevierd. Omdat de prijs aan het publiek te danken is, delen die mee in de feestvreugde. Nog tot en met zaterdag 28 november profiteren consumenten van een feestaanbieding: 500 gram Keurslager rundergehakt - door de consumentenbond in 2009 als beste getest -, 4 hamburgers, 100 gram Keurslager achterham, bakje feestsalade en stuk grillworst samen voor 10 euro. Kortom, reden genoeg om een bezoek te brengen aan de Keurslagers de 'Beste Winkelketen 2009'.