Prijs Informatie Kwaliteit Ondersteuning: PIKOPiko Makelaars neemt alle zorgen uit handen

10 september 2008 07:00

ALMERE - Zelf de kosten bepalen voor de verkoop van de woning: dat kan bij Piko Makelaars. Een succesvol concept waarbij de verkoper van een woning kan kiezen uit drie verschillende pakketten om de woning te verkopen. Lage courtages, hoge service, duidelijk en overzichtelijk. En niet tevreden? No Cure No Pay, er worden geen intrekkingkosten doorberekend.


Makelaar Piet Kostense kan zich niet voorstellen dat iemand niet tevreden is over de dienstverlening van Piko Makelaars. "In de drie jaar dat we bestaan is het niet voorgekomen dat iemand niet tevreden was over onze dienstverlening. Sterker nog: het concept van de pakkettendienstverlening is zo succesvol gebleken dat we dit hebben uitgebreid met een franchisefiliaal in Leeuwarden. En zo staan er nog vijf andere filialen in de planning."
Met de pakkettendienstverlening kunnen klanten zelf bepalen wat ze zelf willen doen en wat de makelaar moet doen om de woning zo snel mogelijk én voor een goede prijs te verkopen. Alleen advertenties op woningsites of ook foto's, bezichtiging, gratis waardebepaling en inspectie voor levering van de woning? Alles kan.
"Dat is het grote voordeel van Piko Makelaars", aldus Kostense. "Wij nemen alles uit handen van de verkoper. We zijn een fullservice-kantoor, duidelijk en overzichtelijk naar de klant. Bij ons weten de mensen precies waar ze aan toe zijn."

Aankoop

Ook voor aankoop van een woning is Piko Makelaars een perfecte partner. "Wij krijgen elke dag het nieuwste aanbod van huizen die in de verkoop komen, zowel van makelaars als van particulieren", zegt Kostense. "Zodoende zijn onze klanten er als eerste bij om de woning te bezichtigen en nemen we de woningzoekende veel werk uit handen. We hanteren een prestatiegerichte courtage, en dat scheelt de koper veel euro's."
Betaal na oplevering

De lage courtage wordt pas betaald na levering van de woning, bij het passeren van de akte bij de notaris. Piko Makelaars is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via 036-5300734 of 06-50411972. Kijk voor meer informatie op www.pikomakelaars.nl of bel voor een vrijblijvend adviesgesprek.