Prijsvraag Nick en Simon groot succes

19 mei 2010 07:00

ALMERE - De prijsvraag waarin twee fans een ontmoeting met het razendpopulaire Volendamse zangduo Nick en Simon konden winnen is, evenals de lerzersactie van Almere DEZE WEEK, een groot succes geworden.


Het duo heeft ook in Almere een grote schare fans, want de mailboxen liepen compleet vol. Dus stonden de meiden Sammy en Mascha met trillende voeten bij de kleedkamer van het duo tijdens het grote, jaarlijkse Votown Allstars in Concert voor FC Volendam in Volendam. Jan Smit en De drie J's kwamen ook nog langs en ook met deze sterren zijn de winnaars op de kiek gegaan. Maar de twee lezeressen gingen natuurlijk voor Nick en Simon, die flink de tijd namen voor de Almeerse fans. De vragen waren niet al te moeilijk. Nick Schilder en Simon Keizer zingen onder meer in het Engels en Nederlands en naast CD's zijn er ook onder meer DVD's, posters, een schoolagenda, sjaal, sleutelhanger, mok en een kussen verkrijgbaar.

Almere DEZE WEEK

Ook deze krant hield een lezersactie in verband met het Votown-concert. Winnares Sabrina van Wel was de gelukkige prijswinaar en was er afgelopen vrijdag bij in Volendam.