Prijswinnaars knutselen bij Hobbyworld Essies Almere

24 juni 2009 07:00

DOEMERE - Het was vorige week feest voor de kinderen uit groep 7/8 van basisschool De Waterspiegel. Omdat klasgenootje Romy Nouwen tijdens de openingsactie van Hobbyworld Essies Almere de mooiste kleurplaat had ingeleverd, kreeg de hele klas een gratis workshop aangeboden.


"Wij hebben in onze winkel een prachtige ruime om workshops te houden", zegt Esther Putters van Hobbyworld Essies Almere. "De leerlingen van De Waterspiegel hebben daar heerlijk een eigen boekje in elkaar geknutseld. Daarin konden ze per pagina aangeven wat hun favoriete film is, wat hun hobby's zijn en welke muziek ze leuk vinden. Daar konden ze dan plaatjes bij plakken, of tekeningen maken."
Hobbyworld Essies Almere geeft geregeld creatieve workshops voor kinderen, maar ook voor volwassenen. "De naailessen zijn tegenwoordig erg populair", zegt Esther. "Maar ook het sieraden maken is bijvoorbeeld druk bezocht. Er komen hier zelfs mensen hun vrijgezellenparty houden!"
De kinderen van De Waterspiegel hadden in ieder geval veel plezier tijdens de workshop. Dankzij Romy Nouwen, want die had tijdens de spraakmakende kabouter-openingsactie van Hobbyworld Essies Almere de mooiste kleurplaat ingeleverd. Esther: "Romy had de mooiste kleurplaat gemaakt, maar Rana van basisschool De Zevensprong heeft de origineelste ingeleverd. Die groep heeft ook de workshop gekregen. Tenslotte hebben we de leerlingen van groep 1/2 van basisschool De Polygoon een workshop gegeven waarbij een beweegbaar aapje kon worden ingekleurd. Deze groep had de meeste kleurplaten ingeleverd en verdiende dus ook een prijs."
Hobbyworld Essies Almere
Bostonweg 135
1334 KR ALMERE BUITEN
036-5327670
www.hobbyworldalmere.nl
info@hobbyworldalmere.nl