Profiteer van ruim 400 euro voordeel bij aanschaf van een nieuwe Vaillant HR-ketel Open Huis bij Loodgie

08 april 2009 07:00

DE PAAL - Loodgietersbedrijf Dick Hendriks & Installatiebedrijf Van Hemert bestaan dit jaar gezamenlijk bijna tachtig jaar! Zaterdag 18 april is er Open Huis bij het bedrijf aan De Paal 7-2 in Almere Haven.


Om de consument alvast te laten profiteren van het heugelijke feit van het jubileum, is er tijdens het Open Huis een unieke actie in samenwerking met Vaillant. Het voordeel kan hierbij oplopen tot ruim 400 euro bij aanschaf van een nieuwe Vaillant HR-ketel.
Het Open Huis vindt plaats in de Vaillant-promotietruck. In deze truck zijn verschillende typen cv-ketels te zien evenals duurzame oplossingen voor verwarmingsvraagstukken, zoals een zonneboiler en een warmtepomp. De mensen van Loodgietersbedrijf Dick Hendriks & Installatiebedrijf Van Hemert staan bezoekers in de Vaillant-promotietruck graag te woord en laten hen kennismaken met de laatste innovaties op warmtegebied. Kortom, redenen genoeg om het Open Huis te bezoeken. De koffie staat klaar!
Het Open Huis vindt in nauwe samenwerking met Vaillant plaats op zaterdag 18 april van 10.00 tot 16.00 uur aan De Paal 7-2.