Project 'Wonen met de V-factor' heeft nieuwe naamAnd the winner is… Dromenrijk!

01 oktober 2008 07:00

ALMERE - Een bijzondere wijk moet een bijzondere naam hebben. Daarom werd de naamkeuze voor het project 'Wonen met de V-factor' in het Homeruskwartier in Almere Poort nu eens niet van bovenaf geregisseerd. Want in een wijk die grotendeels zelf door de bewoners wordt vormgegeven, moet ook de naam van de bewoners afkomstig zijn.


Daarom kon elke mede-opdrachtgever meedoen aan een prijsvraag om en naam te bedenken. Voor wat hoort wat: er stond een heuse Volvo V50 op de winnende inzending te wachten, compleet bestickerd met hun verzonnen naam: 'Dromenrijk'. Het was naar het oordeel van de - strenge maar rechtvaardige - jury de naam die het meest paste bij de geest van het project: een wijk waarin mede-opdrachtgevers de kans krijgen om hun dromen op woongebied te realiseren. De sleutels van de Volvo zijn op een zeer informatieve en drukbezochte bijeenkomst voor de mede-opdrachtgevers op 17 september met het nodige ceremonieel in Lido Almere overhandigd aan de gelukkige eigenaren.
Na enige vertraging door, inmiddels opgeloste, juridische problemen gaat VORM Ontwikkeling BV in samenwerking met Schoeman Makelaars het plan Dromenrijk (voorheen 'Wonen met de V-factor') realiseren. Het plan waar men zelf de locatie, de breedte van de woning, het aantal woonlagen, eigen indeling en nog veel meer kan bepalen. Bovendien hebben de toekomstige bewoners veel steun aan de VORMcoach, die helpt bij het maken van keuzes.
Meer informatie? Kijk op www.v-factor.nu, www.wonenindromenrijk.nl of bel 036-5486426 (Schoeman Makelaars).