Publiek geniet van Fashion & Beauty Event Almere rijk aan modetalent

06 mei 2009 07:00

STAD CENTRUM - Nathalie Muntoni is Catwalk Model Almere 2009. Op zaterdag 25 april won zij de finale van de eerste Almere Catwalk Contest tijdens het Fashion & Beauty Event in het stadshart.


Als een volleerd model showde de vijftienjarige Nathalie haar outfit van modeketen Only op de 24 meter lange catwalk in de Schutterstraat. Zij was een van de twaalf finalisten die geselecteerd had, nadat zij zich op de site van stadshart Almere had aangemeld voor de eerste Almere Catwalk Contest. "Ik wil heel graag iets doen in de modellenwereld. En dan is het natuurlijk fantastisch als ik nu alvast wat ervaring kan opdoen", aldus de winnares, die op dit moment de dansopleiding op de Nationale Ballet Academie in Amsterdam volgt. Als hoofdprijs krijgt zij nu een professionele modellenopleiding van het toonaangevende modellenbureau Sessibon aangeboden.

Kleurrijke collecties

Tijdens het Fashion & Beauty Event showden ruim dertig modezaken uit het Stadshart hun laatste collecties. Opvallend waren de vele kleurschakeringen die de komende zomer in het modebeeld te zien zullen zijn. Op het Belfort gaf het modevakblad Textilia een workshop kleur en styling en lieten kappers en visagisten zien wat de laatste trends zijn op het gebied van haar en make-up.
Meer informatie over het stadshart van Almere? Kijk op www.stadshart-almere.nl.