Punk en bier sleutel van 'New Year, New Beer'-concert

20 januari 2010 08:00

STAD CENTRUM - In podium De Meester staat zaterdag 23 januari de Almeerse punkformatie Gandhi's Revenge als headliner op het 'New Year, New Beer'-concert. Hier zullen zij hun nieuwe cd Geen ID officieel presenteren.


Er wordt stevig gestart in het nieuwe muzikale seizoen met de hardcore punk van Gandhi's Revenge, de Rotterdamse punkgroep All For Nothing en de beginnende Almeerse punkband Hangslot.
Gandhi's Revenge is intussen een bekende in de Almeerse muziekscène en heeft bijvoorbeeld de 'Kan van Almere' op zijn naam geschreven en mocht het Bevrijdingsfestival Flevoland openen. Met nieuw studiomateriaal en een hernieuwde stijl zal de band het nieuwe jaar weer knallend openen en de nieuwe EP 'Geen ID' officieel presenteren aan het publiek.
Het Rotterdamse All For Nothing raast al jaren langs (inter)nationale podia met hardcore punkmuziek en heeft de beste punkzangeres van het land. Momenteel toeren ze door Europa, voor New Year, New Beer zijn ze weer even in Nederland. Hangslot is een nieuwe, opkomende Almeerse punkband en zullen hun nummers voor het eerst aan een groot publiek laten horen.
De Meester is te vinden aan de Rentmeesterstraat 2, naast de Grote Markt. De avond start om 20.00 uur en kaarten zijn aan de deur te verkrijgen. De entree bedraagt vijf euro.
Meer informatie is te vinden op www.demeesteralmere.nl.