Pur Sang: riant wonen in EuropakwartierFraaie, zeer ruime herenhuizen

03 december 2008 08:00

ALMERE - Pur Sang is een nieuwe woonwijk in het Europakwartier, één van de kwartieren van het nieuwe stadsdeel Almere Poort. De variatie in woningen en de goede voorzieningen rondom het Europakwartier zijn bijzonder aantrekkelijk. Sfeervolle stadswoningen en vier hoekwoningen met een eigen atelier-, werk- of praktijkruimte.


De nieuwe wijk biedt veel ruimte, maar kent tegelijkertijd door de binnenhoven een kleinschalige opzet en een gemoedelijke sfeer. Deze woningtypen Zirkoon zijn zeer ruim en hebben allemaal een tuin op het zuiden. De woningen hebben circa 180m2 eigen grond.
De herenhuizen bieden een ruimtelijke, groene en duurzame woonomgeving met levendige en moderne architectuur. Hier komen in de eerste fase van het plan achttien ruime herenhuizen die grenzen aan een groen binnengebied dat alleen toegankelijk is voor bewoners. Dit is bij uitstek een prachtige speelplek voor kinderen. Hier kunnen ze vrij en onbezorgd spelen.

Woningtype Zirkoon

Er zijn achttien herenhuizen met drie woonlagen en een plat dak. Vier van deze woningen hebben op de begane grond de mogelijkheid van een werkruimte.
Woningtype Zirkoon is gelegen in een groene woonomgeving met het strand en vele voorzieningen op loopafstand:
- riante herenhuizen met ruime woonkamer
- woonoppervlak van circa 156 tot 196 m²
- tuin op het zuiden
- carport voor twee auto's
- mogelijkheid tot werkruimte
Meer informatie:
VLIEG makelaars OG

Grote Markt 117
1315 JC ALMERE
036-5335224
almere@vlieg.nl
www.vlieg.nl