Q-wedding organiseert Bruidsbeurs Flevoland

25 maart 2009 08:00

LELYSTAD - De vijfde editie van de gezelligste bruidsbeurs van Flevoland wordt georganiseerd door Q-wedding uit Almere. Deze Bruidsbeurs Flevoland vindt maandagavond 30 maart plaats in Lelystad in het Apollo Hotel Lelystad City Centre.


Evenals voorgaande jaren zal een breed scala aan bedrijven alle ingrediënten voor een sprankelende huwelijksdag of jubileum presenteren. De bruidsbeurs biedt de gelegenheid volledig vrijblijvend kennis te maken met topleveranciers uit de huwelijksbranche, inspiratie en ideeën op te doen of gewoon een gezellige avond te beleven. Onder het motto 'niets moet, alles mag' staat deze maandagavond in het teken van net dat huwelijk of jubileum, wat de bezoeker graag wil. Bruidsbeurs Flevoland heeft alles in huis om iedereen te voorzien in een fantastische trouwdag.

Modeshows en trends

De laatste huwelijksmode van Susil's Bruidsatelier uit Putten, Bride and Beauty uit Lelystad en Jac Hensen uit Amersfoort zal op professionele wijze worden getoond tijdens eigentijdse modeshows voor bruid en bruidegom. Licht en geluid tijdens deze spectaculaire modeshows worden verzorgd door het Dynavoice uit Almere. Deze ware publiekstrekker passeert maandagavond tweemaal de revue.
Naast het aanbod van de nieuwste trends op de huwelijksmarkt, zullen de bezoekers ook worden getrakteerd op diverse geschenkjes en beursaanbiedingen.De Bruidsbeurs Flevoland verrast iedere bezoeker!
Maandagavond 30 maart van 19.00 uur tot 22.00 uur in het Apollo Hotel Lelystad City Centre - Agoraweg 11 in Lelystad. Toegang is gratis en er is volop parkeergelegenheid in de parkeergarage tegenover het hotel.
Voor meer informatie over de deelnemers en de tijden van de bruidsmodeshows: www.bruidsbeursflevoland.nl.