"De beurs van je leven..."Trouwplannen? Kom naar Weddingbubbels!

03 februari 2010 08:00

ALMERE - De bloemen voor de grote dag, de receptiealbums, de trouwjurk, de bedankjes, de fotograaf, de trouwauto en de persoonlijke verzorging, alles voor 'de mooiste dag van je leven' is op zondag 14 februari te zien in Restaurant Lido Almere. De trouwbeurs is op Valentijnsdag en staat geheel in het teken van de liefde en is van 11.00 tot 16.00 uur.


Deze beurs voor aanstaand echtparen wordt onder andere georganiseerd door Esther Roelofs van Esther's Bruidsshop aan de Markerkant 12.03.09 in Almere Stad. Op de beurs, die net even anders is dan de traditionele trouwbeurzen, is alles te vinden op het gebied van trouwen, alles om die ene, hele bijzondere, dag zo mooi mogelijk te maken. De beurs wordt gehouden in het sfeervolle Lido, een perfecte trouwlocatie met uitzicht over het Weerwater en de skyline van Almere. Voor de deur van het Lido komen de prachtige trouwauto's van Star Trouwservice te staan, geweldige oldtimers die op een perfect huwelijk natuurlijk niet mogen ontbreken. Bij goed weer mogen een aantal bruidsparen zelfs een proefrit maken om écht mee te maken of de auto geschikt is om hun dag compleet te maken. Op de beurs mag de bruidskleding natuurlijk niet ontbreken, en Esther pakt dan ook groots uit met twee spetterende bruidsmodeshows, om 12.00 en om 14.30 uur, waarin de allermooiste en allernieuwste bruidsmode van 2010 voor dames, heren én kinderen geshowd wordt.

Metamorfose

Met achttien standhouders op het gebied van trouwen is er genoeg te beleven en te doen. Toekomstige bruidsparen, familie en vrienden kunnen tijdens deze bijzondere en sfeervolle trouwbeurs kennismaken met diverse bedrijven op het gebied van trouwen. Allen hebben nét weer iets anders, of iets unieks met verschillende thema's en stijlen. Elk uur een metamorfose van een bruidje, bruidstaarten proeven en tot slot een proefritje maken in een echte trouwauto...
De beurs is voor iedereen gratis toegankelijk, met een gratis glas champagne en gratis parkeren. Locatie: Restaurant Lido, Bergsmapad 1 in Almere Haven.
Kijk op www.weddingbubbels.nl voor meer informatie.
De standhouders op Weddingbubbels zijn:

Restaurant Lido
Star Trouwservice
Esther's Bruidsshop
Silhouet Maatkleding
Bruid & Beauty Studio Sylvia
Mirjam's Haarmode
Bruidfotografie Print Service Almere
Bloemsierkunst Graman
Netherlands Travel Counsellors
Banganimation exclusieve trouwfilms
Be Loved Wedding & Events
The Royal Music
BG Beenmode
The Venice Weddingplanner
Fitness Centrum Be Active
Vrijman Theater & Communicatie