"Effectief afvallen mét garantie"Bailine: de ideale figuurstudio

09 september 2009 07:00

MARKERKANT - "Effectief afvallen mét garantie. Dat biedt Bailine", zegt de nieuwe eigenaresse Emmelie Worrell van de figuurstudio aan de Markerkant enthousiast. Afvallen bij Bailine gaat bovendien onder persoonlijke begeleiding. "Met op de klant afgestemde voedings- en bewegingsadviezen en natuurlijk mentale begeleiding."


"In Scandinavie en de VS is het al een doorslaand succes", zegt de eigenaresse. "In Nederland zijn er ondertussen al 23 vestigingen, waarvan één in Almere." Emmelie is sinds begin juli de nieuwe eigenaresse van Bailline, die exclusief voor vrouwen is vanaf 18 jaar. "Afvallen bij Bailine is veel effectiever dan welke andere methode dan ook. Met de methode van Bailine raak je die centimeters kwijt, precies op de plaatsen waar je ze kwijt wil." Dat maakt volgens Emmelie het grote verschil met andere afvalmethodes. "Het probleem van afvallen met dieet is dat je willekeurig je gewicht vermindert maar geen controle hebt over waar het vet verdwijnt. En zelfs met gerichte fitnessoefeningen lukt het meestal niet precies daar waar je wilt afslanken", zegt Emmelie. "Met Bailine kan dat wel! Met de revolutionaire Cosmetic Training Simulator." Die zorgt ervoor dat centimeters verdwijnen, de slappe huid verstevigt, cellulitis vermindert en de doorbloeding verbetert. Ze licht toe: "Hij werkt door middel van kleine pulsjes, stroomstootjes, die de spieren spannen en ontspannen. En dit terwijl je rustig ligt op een comfortabele bank in een privé-cabine." Ze zegt lachend: "Terwijl je lekker een tijdschrift leest of muziek luistert. Makkelijker kan niet…"
Bovendien kunnen vrouwen afvallen bij Bailine onder persoonlijke begeleiding van Emmelie. "Met op de klant afgestemde voedings- en bewegingsadviezen en natuurlijk mentale begeleiding. En mét garantie."

Gratis proefbehandeling

Voor geïnteresseerden geeft Emmelie een gratis proefbehandeling. Zo kan iedereen eens proberen wat een behandeling van Bailine inhoudt. Neem voor meer informatie, een proefbehandeling en de garantievoorwaarden contact op met Bailine.
Bailine

Markerkant 1205-10
1314 AJ Almere
036-5304440