"Ik hoop dat veel Almeerders mij steunen"Moeder Rianne Baard in eindstrijd Modern Look

12 september 2009 06:16

MUZIEKWIJK - Ze is bijna 28 jaar maar oogt als een jonge tiener. Toch is Rianne Baard uit Muziekwijk al moeder van twee dochters. De Almeerse schone is in de modellenwedstrijd voor Modern Look doorgedrongen tot de laatste vijftig kandidaten. "Er waren 2500 aanmeldingen", lacht Rianne. "Dat is toch wel bijzonder."


"Ik wilde van kinds af aan graag moeder worden", zegt Rianne. "Mijn leven is niet compleet als er geen kinderen om mij heen zijn. Mijn ouders hadden via het Leger des Heils een kindertehuis in Suriname. Toen we terug in Nederland kwamen heb ik mijn man Roger ontmoet en hebben we een gezin gesticht. Ik was 20 jaar. Mijn oudste dochter is nu 7. Inmiddels werk ik ook met kinderen als leidster van een peutergroep in een kinderdagverblijf. Geweldig!"
Het was haar man Roger die Rianne inschreef voor de modellenwedstrijd van Modernlook.nl. "Dat wordt georganiseerd in samenwerking met Veronica. Van de 2500 zit ik bij de laatste 50. Om bij de laatste 10 te komen, moet er op internet veel op mij gestemd worden. Ik hoop dat veel Almeerders mij willen steunen. Het aantal stemmen telt voor 50% mee met de juryuitslag."
Mocht Rianne winnen, dan steunen Roger en haar dochters haar volledig. "Dat hebben we uitgebreid besproken", lacht Rianne. "Veel modellen kiezen eerst voor hun carrière en daarna voor kinderen. Ik koos eerst voor mijn gezin. Dat heeft me veel moois opgeleverd. En veel ervaring. Ik ben door het moederschap een zelfbewuste en warme vrouw geworden. Dat kan in mijn voordeel werken."
Wie Rianne wil steunen moet surfen naar de website www.modernlook.nl en de voornaam van Rianne opzoeken. Ze is ingeschreven onder nummer #217.