"Klant bepaalt of een garage goed is"Autobedrijf Hoevens al achttien jaar begrip in Almere

06 juli 2007 09:27

ALMERE - Autobedrijf Hoevens aan bedrijventerrein Randstad 22- 43 is al achttien jaar een begrip in Almere. De garage heeft een betrouwbare naam opgebouwd, en heeft vakkundigheid hoog in het vaandel staan. "Maar dat zegt iedere collega", aldus eigenaar Hans Hoevens. "De klant bepaalt uiteindelijk of een garage goed is."


Veel Almeerders zijn al jaren klant bij autobedrijf Hoevens, waar iedereen terecht kan voor reparaties, onderhoud of APK-keuring. Het bedrijf is aangesloten bij Bosch Car Service, een keten van 350 autobedrijven in Nederland. Deze zijn allemaal aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits) eisen die door Bosch en de BOVAG vastgesteld en gecontroleerd worden. Klanten kunnen er dus op vertrouwen dat autobedrijf Hoevens alleen dat repareert of vervangt wat écht nodig is en wat vooraf is afgesproken. Via Bosch Car Service wordt het personeel continu getraind zodat zij de meest ingewikkelde technische storingen kunnen verhelpen. Bovendien biedt Bosch Car Service een unieke pechhulpservice.
Buiten de werkplaats is autobedrijf Hoevens ook het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Standaard staan er zo'n vijftien tot twintig occasions op voorraad.
Als universeel autobedrijf kan autobedrijf Hoevens met alle merken auto's overweg. "Of het nou gaat om reparatie, onderhoud of de aanschaf van een auto, wij helpen de klant weer op weg", aldus Hans Hoevens. "Ons team staat altijd klaar om klanten van dienst te zijn! Wie meer informatie wil, nodig ik graag uit om een kijkje te nemen op onze website."

Autobedrijf Hoevens

Randstad 22-43
1316 BS Almere
036-5333323
hoevens.almere@kpn-officedsl.nl