"Trappenhuis kras- en slijtvast en jarenlang onderhoudsvrij"RiKa-renovaties.nl voor geheel ver

26 april 2010 07:00

ALMERE - "Ik ga niet weg voordat ik zelf helemaal tevreden ben", zegt eigenaar Ted Witmer van RiKa (RiKa-renovaties.nl). Elke dag tovert Witmer versleten trappenhuizen om totdat ze een aantrekkelijk toonbaar uiterlijk hebben. Trappen renoveren is echt zijn ding.


Witmer werkte samen met een groot landelijk bedrijf in traprenovaties maar besloot jaren geleden zelfstandig verder te gaan. "Ik wil voor kwaliteit en persoonlijk contact blijven staan." Zijn bedrijf RiKa kreeg al gauw vele tevreden klanten. "Dat komt omdat ik een kwaliteitsproduct lever. En ze schakelen mij in omdat ze geen tijd hebben om hun trap elke keer te schilderen."
Witmer werkt met alleen kunststof materialen in allerlei kleurstellingen. "Het gaat zeker 30 jaar mee. Het is onderhoudsvrij; alleen een vochtig doekje om schoon te maken is nodig op zijn tijd." Bovendien is het materiaal kras- en slijtvast bij normaal gebruik. "Het is sterk en verkleurt niet. Ik geef standaard 10 jaar garantie op elke geheel gerenoveerde trap."
Geen troep achterlaten is hij ook gewend. Een trap met alle treden renoveren is immers best een klus die bij de voordeur, waar de werkzaamheden plaatsvinden, letterlijk veel stof doet opwaaien. "De stoep naderhand even stofzuigen hoort er dan natuurlijk ook bij."

Afspraak maken

Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken met Ted Witmer op 06-42128978. "Geheel vrijblijvend is de offerte die ik maak. Ik kom ook in de avonduren." Mailen kan ook: info@rika-renovaties.nl.

Lezersaanbieding

Voor lezers van Almere DEZE WEEK is er een speciale aanbieding. "Het hele voorjaar geldt een korting van maar liefst 10 procent op mijn offerte."
RiKa
www.rika-renovaties.nl
06-42128978
036-5365926