"Vaste prijzen en geen verrassingen achteraf"ShelFy IT Solutions legt netwerken aan voor MKB

17 juni 2009 07:00

ALMERE - "We leggen voor kleine bedrijven die geen vaste ict'er hebben netwerken aan", vertelt mede-eigenaresse Shelly van Slimming van ShelFy Solutions uit Almere. "En we werken met vaste prijzen en niet met een uurtarief, zodat er geen vervelende verrassingen achteraf zijn voor de klant."


"Onze ervaring is dat veel kleine bedrijven wel een goed en snel werkend netwerk willen hebben, maar geen vaste eigen ICT'er in dienst hebben om dit te regelen", vertelt Shelly. "ShelFy IT Solutions biedt dan de oplossing. We leggen een dergelijk netwerk aan, dat geheel afgestemd is op de klant. Bovendien bieden we een onderhoudscontract aan, waarbij maandelijks het hele systeem gecheckt kan worden. En er zit standaard een back-up bij."
ShelFy IT Solutions houdt vaste prijzen aan. "We rekenen niet met uurtarieven. We houden een vaste prijs aan voor reparaties, ongeacht of de reparatie lang duurt of niet." Op die manier zijn er geen vervelende verrassingen achteraf voor de klant. Shelly benadrukt: "Een reparatie kost altijd 55 euro." Het Almeerse ICT-bedrijf staat vooral bekend om zijn eerlijkheid ten opzichte van de klant. Shelly knikt: "We verkopen niet meer dan nodig is. Onze tien vaste medewerkers zijn deskundig in de ICT en weten wat een klant nodig heeft. We weten precies hoe we welk netwerk voor het MKB aan kunnen leggen." Daarnaast kunnen Almeerders ook terecht bij dit bedrijf voor websites en VOIP.
Almeerders die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden binnen hun bedrijf, kunnen geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via Vincent van Slimming, de mede-eigenaar en oprichter van het bedrijf sinds 2001. Vincent is te mailen via vslimming@shelfy.nl. Voor meer informatie: 036-5305368.

ShelFy IT Solutions

Argonweg 32
1362 AB Almere
www.shelfy.nl
036-5305368